Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Doodle 4 Google - informacje o konkursie!

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
chciałem się z Wami podzielić informacją ogłoszoną przez Google.
Jest to konkurs "Doodle 4 Google", w którym możecie zapewnić sobie spore stypendium na rozwój artystyczny, sprzęt komputerowy oraz finanse dla szkoły ! :)
Do rzeczy.
Konkurs jest dla szkół podstawowych i gimnazjów. Polega na narysowaniu loga dla Google, tematyka: "Mój pomysł na pomaganie innym"
Jedna z nagród:

• Zwycięski rysunek zastąpi logo Google na stronie głównej wyszukiwarki 12 stycznia 2014 r., przez cały dzień,
  • Stypendium na rozwój artystyczny w wysokości 15 000 złotych dla laureata oraz grant technologiczny 25 000 złotych dla jego szkoły

Link:

http://www.google.pl/doodle4google/index.html

Zachęcam do spróbowania wzięcia udziału - przedstawcie to dyrektorowi szkoły.

Pozdrawiam, Małpa.

Opublikowano

Pierwszy raz żałuję, że skończyłem gimnazjum. :c

Konkurs zapowiada się super, ale jednak jeśli to jest od Googla, to poziom prac będzie zajebiście wysoki. Nie doczytałem, czy jest to konkurs ogólnoświatowy czy tylko Polska?

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Według mnie celem Google jest przyczynienie się do rozwoju młodych, zapewniając zwycięzcom stypendium oraz pomoc finansową dla szkoły.

PS. Wydaje mi się, że to dla Polski, bo jest o WOŚP.

Opublikowano

Tak czy siak, tylko dla podstawowki i gimnazjum. W sumie jest w tym trochę racji, bo technikum graficzne ma jakąś przewagę nad samoukami.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...